"IN&CO Insurance" is een broker/ courtier/ makelaar opgericht in 2014, gevestigd in Dilbeek, België. We zijn actief over particuliere verzekeringen voor vrije beroepen, freelancers of ondernemers, maar ook voor particulieren.

Kom meer te weten
Dienstverlening

WIJ BIEDEN U AAN

KWALITATIEVE DIENSTVERLENING EN VERZEKERINGEN DIE BEANTWOORDEN AAN UW VERWACHTINGEN

De volgende tools vergemakkelijken uw bezoek aan onze site en stellen u in staat om de prijs van uw auto- of brandverzekering te berekenen
Simulatie
Klantbeoordelingen
Getuigenissen
Photo
WAAROM WIJ?
WAAROM IN&CO INSURANCE
 • Snelle service

  In & Co Insurance is zich volledig bewust van het belang van tijd, daarom stellen wij ons hele team tot uw beschikking om zo snel mogelijk aan uw behoeften te beantwoorden.

  Onze specialisatie op het gebied van verzekeren en de professionaliteit van ons team biedt ons de mogelijkheid om u snelle en kwaliteitsvolle diensten aan te bieden.

 • Goede prijzen

  Onze samenwerking met verschillende verzekeringsmaatschappijen geeft ons de mogelijkheid om over de verzekeringsprijs te onderhandelen zodat we u de meest geschikte verzekering kunnen bieden voor uw behoeften en uw budget.

  Informatie is een essentieel onderwerp voor verzekeringsmaatschappijen. Hoe meer we weten over u en uw situatie, hoe beter de verzekeringsprijs is die wij kunnen aanbieden, die past bij uw situatie. Dat betekent dat het essentieel is dat er zich een zekere transparantie ontwikkelt tussen ons en onze klanten.

 • Contracten online ondertekenen

  Als innovatieve verzekeringsmakelaar bieden wij u de mogelijkheid om contracten snel en eenvoudig online te ondertekenen.

  Dit geeft u de mogelijkheid om contracten te onderteken zonder dat u moet langkomen op ons kantoor. Zo willen we u tonen dat uw welzijn onze prioriteit is en dat wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is.

Neem contact met ons
contact

Heeft u meer informatie nodig ?