Verzekeringsmakelaar in Dilbeek, opgericht in 2014, gespecialiseerd op het gebied van particuliere verzekeringen, het vrije beroep, zelfstandig of ondernemer, en biedt gepersonaliseerde diensten aan onze klanten

Dienstverlening

WIJ BIEDEN U AAN

ONZE KWALITEITSDIENSTEN EN DE VERZEKERING VERANTWOORDELIJK VOOR HET BESTE VAN UW OMGEVINGEN

De volgende tools vergemakkelijken uw bezoek aan onze site en stellen u in staat om de prijs van uw auto- of brandverzekering te berekenen
Simulatie
Klantrecensies
Getuigenissen
Photo
WAAROM WIJ?
WAAROM IN&CO INSURANCE
 • Snelle service

  In & Co Insurance is zich volledig bewust van het belang van tijd in uw ogen, daarom stellen wij ons hele team tot uw beschikking om zo snel mogelijk op uw behoeften te reageren.

  Onze specialisatie op het gebied van verzekeren en de serositeit van ons team biedt ons de mogelijkheid om u snelle en hoogwaardige diensten aan te bieden.

 • Goede prijzen

  Onze samenwerking met verschillende verzekeringsmaatschappijen geeft ons de mogelijkheid om over de verzekeringsprijs te onderhandelen zodat we u de meest geschikte verzekering kunnen bieden voor uw behoeften en uw budget.

  Informatie is een essentieel onderwerp voor verzekeringsmaatschappijen. Hoogstens weten we over u en uw situatie in het beste geval kunnen wij u een verzekeringsprijs aanbieden die past bij uw situatie. Dat betekent dat het essentieel is dat er een zekere transparantie ontstaat tussen ons en onze klanten.

 • Contracten online ondertekenen

  Het bedrijf In & Co Insurance wil modern zijn en biedt u een nieuwe methode voor contractabonnement online.

Het In & Co Insurance-team
Adviseurs

Getraind om het beste te voldoen aan uw behoeften

Neem contact met ons
contact

Heeft u meer informatie nodig ?