Sparen voor uw kind

Wat is kindersparen?


Steeds meer ouders die zich zorgen maken over de toekomst van hun kinderen openen vanaf de geboorte een spaarboek. Anderen zeggen dat ze nog een paar jaar kunnen wachten om te beginnen met sparen voor hun kinderen. Maar weet één ding: hoe eerder een kind spaart, hoe langer het vruchten zal afwerpen. Voor mensen die nog niet overtuigd zijn van de noodzaak van kindersparen, zijn hier 6 goede redenen om van gedachte te veranderen:

Sparen op een bank loont meer dan een spaarvarken: zelfs met een lage vergoeding is het kindersparen bij een bank altijd productiever dan een schattig roze spaarvarken.
Help uw kinderen zich voor te bereiden op hun toekomst: door te genieten van kindersparen wordt het voor uw kinderen gemakkelijker om het leven als volwassene te beginnen, ongeacht hun projecten en wensen.
Financieren van studies: hoewel het meestal gratis is, kan een kind ervoor kiezen om naar een specifieke cursus met een hoog collegegeld te gaan. Daarnaast zal het op zijn minst nodig zijn om accommodatie en eten te vinden.
Autonomie verkrijgen: financiering van de start van de onafhankelijkheid met een eerste woning of auto
Leer uw kinderen zelf hun spaarrekeningen te beheren.
Bescherm uw kinderen tegen de grillen van het leven door eenvoudige voorzorgsbesparingen op te bouwen


Verbindt uw omgeving met het sparen: sparen voor kinderen worden grotendeels opgebouwd dankzij familie of vrienden (cheque aangeboden als cadeau voor geboorte, verjaardag en doop of op initiatief van sommigen zoals grootouders om bij te dragen aan de opvoeding van kleinkinderen). Het is dus goed om een ​​spaarmedium te hebben, zodat u geld voor uw kind kunt opslaan.

02 395 53 67